Over RODAC

RODAC staat voor ROtterdamsche Droogdok Automobiel Club en is opgericht in december 1969 voor het personeel van de RDM werf met de bedoeling om het personeel gelegenheid te geven als doe het zelf garage zelf onderhoud en reparaties aan hun auto te kunnen uitvoeren.

Omdat het personeelsbestand van de RDM terug liep had dit zijn weerslag op het leden aantal van RODAC zodat in 1980 besloten is de eis werkzaam te zijn bij de RDM om lid te kunnen worden is losgelaten.

Tegenwoordig kan iedereen dus lid worden.

Mogelijkheden

Er zijn 2 hefbruggen binnen en 1 overdekte hefbrug in de buitenlucht (t.b.v. autogeen laswerkzaamheden tegen betaling) GRATIS beschikbaar.

Er zijn 2 boxen binnen voor overige werkzaamheden GRATIS beschikbaar.

Standaard gereedschap is GRATIS beschikbaar tegen afgifte van het lidmaatschapsbewijs.

Bandenafneem-en balanceerapparatuur voor wisselen/balanceren banden tegen betaling.

Een aanhangwagen geschikt voor lading tot maximaal totaalgewicht 750 kg is voor leden te huur, kosten € 15,- per keer of per dag, een borg van € 150,- is verplicht welke na controle van de aanhangwagen wordt teruggegeven.

Diverse onderhoudsmiddelen tegen betaling verkrijgbaar.

Onderdelen e.d. kunnen op vertoon van het lidmaatschap bewijs met korting aangeschaft worden bij firma Kilinçlar, Sluisjesdijk 86, 3087 AJ Rotterdam, telefoonnummer 010-2940240, www.kilinclar.nl